+386 2 320 55 90         info@stinako.si      Google maps   facebook  youtube

Vzdrževanje

Za normalen in dolgoročen potek dela je potrebno vzdrževanje objektov. Z rednim vzdrževanjem omogočimo vgrajeni opremi daljšo življenjsko dobo, obenem pa odpravimo marsikatero možno nevšečnost v primeru okvare.

Naše podjetje se ukvarja z vzdrževanjem kotlovnic in vzdrževanjem termo elektrarn oz. elektro-energetskih objektov.

Postopek vzdrževanja se med tovrstnima objektoma razlikuje, podrobnejši opis za vzdrževanje vsakega izmed njiju pa se nahaja v spodnjih povezavah.

Redno vzdrževanje termo elektrarn in elektro-energetskih objektov je pomembno tako za upravljalce objektov, kot tudi za vzdrževalce. Nevzdrževan ali slabo vzdrževan objekt lahko povzroči izpad električne energije, poškodovanje ali celo v najhujšem primeru uničenje v njem vgrajene opreme, ki je ključnega pomena za odjemalce.

Kotlovnice so prostori, kjer ima osrednje mesto kotel (peč), ki zagotavlja dovolj toplotne energije za ogrevanje objekta in po potrebi zagotavlja toplo sanitarno vodo. Razlikujejo se glede na snov, ki se uporablja za kurjenje in velikosti prostora, ki ga zasedajo. V največji meri se uporabljajo kotlovnice na kurilno olje, plin in na trda goriva.

Stopite v stik z nami

Stinako d.o.o., Cesta k Tamu 62, 2000 Maribor

T: +386 2 320 55 90 | F: +386 2 320 55 91 | E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.