+386 2 320 55 90         info@stinako.si      Google maps   facebook  youtube

Vgradnja cevovodov

Cevovodi in cevni sistemi so se začeli razvijati kot enostaven kompleks cevi že v davni zgodovini. Danes pa jih vgrajujemo v različne objekte, kjer so lahko zahteve po vzdržljivosti in oblikovanju zelo visoke.

V našem podjetju delimo cevovode v osnovi na Inox (nerjaveče) cevovode in na cevovode iz črnih materialov. Glede na zahteve določimo varilni postopek. V največji meri varimo po TIG postopku, saj s tem dosežemo zelo visoko kvaliteto zvara. Za debelo-stenske materiale uporabljamo kombinacijo TIG/Elektro varjenja, za izdelavo podstavkov in konstrukcij pa MAG varjenje.

Poleg omenjenih postopkov, smo usposobljeni tudi za kompletno elektro varjenje črnih in nerjavečih materialov, avtogeno varjenje in avtogeno rezanje.

Pri gradnji cevovodov črnih materialov izvajamo kompletno montažo kotlovnic, veznih cevovodov, parovodov, toplovodov in vezavo rezervoarjev. S svojim kvalitetnim kadrom in dejavnostmi pa smo prisotni tudi v vseh ostalih industrijskih postrojih.

Za kvalitetno izvedbo montaže Inox (nerjavečih) cevovodov je potreben strokovno izobražen kader z izkušnjami. Tovrstne cevovode v največji meri vgrajujemo na področjih farmacije, avtomobilske industrije, barvne industrije in ostalih objektih, kjer so za potek normalne proizvodnje potrebne nerjaveče kovine.

Stopite v stik z nami

Stinako d.o.o., Cesta k Tamu 62, 2000 Maribor

T: +386 2 320 55 90 | F: +386 2 320 55 91 | E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.