+386 2 320 55 90         info@stinako.si      Google maps   facebook  youtube

Lastna proizvodnja

Proizvodni del objekta smo usmerili predvsem v izdelavo tlačnih posod in kompleksnih cevovodov iz nerjavečih materialov.

Tlačne posode izdelujemo iz visoko-kvalitetnih nerjavečih materialov ter jih z lastnim strojem upognemo do želenega  radija. Vsi priključki in spoji na tlačni posodi se opravijo pod nadzorom inženira. Končane tlačne posode lahko tudi ob predhodnem dogovoru dostavimo na želeno lokacijo.

V naši proizvodnji opravljamo naslednje storitve:

Nudimo storitev laserskega razreza pločevine s strojem Trumpf TruLaser 3040 fiber (polprevodniški laser TruDisk 6001).

Cenjene stranke obveščamo, da imamo po novem v ponudbi storitev upogibanja pločevine s strojem Trumpf TruBend 5320.

Stranke z navdušenjem obveščamo, da bomo kot prvi na področju Slovenije od marca 2024 imeli v ponudbi 3D tiskanje kovin s strojem Trumpf TruPrint 3000. Z omenjenim strojem želimo izdelovati visoko natančne kovinske komponente.

V našem podjetju vam glede na vašo zahtevo in projekt nudimo varjenje kovin in sestavo, ki je nadzorovana s strani varilnega inženirja.

Izdelujemo atraktivne panelne ograje iz kakovostnega aluminija. Sama izdelava je zamišljeno tako, da se pri končni sestavi iz ograjenega prostora vidi, v ograjen prostor pa ne.

Stopite v stik z nami

Stinako d.o.o., Cesta k Tamu 62, 2000 Maribor

T: +386 2 320 55 90 | F: +386 2 320 55 91 | E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.