+386 2 320 55 90         info@stinako.si      Google maps   facebook  youtube

Dvižna tehnika

Dvižna tehnika je popolna rešitev za objekte, ki zaradi svojega pestrega urnika, prireditev, ter dogodkov samih potrebujejo nenehno spreminjanje  prizorišča in sedišča.

Glede na dejavnosti objekta samega določimo najustreznejšo tehnologijo dvigovanja. Za športne objekte po navadi pridejo v poštev premične tribune za gledalce, katere zaradi svoje inovativne zgradbe omogočajo hitro odpiranje in zapiranje.  Na drugi strani so gledališča, katera zaradi sklopa svojih predstav potrebujejo premične odre za izvedbo raznih efektov.

Izvajamo montažo fiksnih preprostih (odstranljivih) in premičnih športnih tribun za gledalce. Večina tribun je primernih tako za notranjo kot za zunanjo uporabo. Kot nam pove že samo ime, so preproste tribune enostavne za uporabo.

Kot popoln ponudnik rešitev izvajamo montažo premičnih odrov za operne hiše, gledališča, koncertne in glasbene dvorane. Zaradi potreb po visoko zmogljivih sistemih smo specializirani za montažo zahtevnejših premičnih odrov, ki so v največji meri vodeni z elektromotorji.

Stopite v stik z nami

Stinako d.o.o., Cesta k Tamu 62, 2000 Maribor

T: +386 2 320 55 90 | F: +386 2 320 55 91 | E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.