+386 2 320 55 90         info@stinako.si      Google maps   facebook  youtube

S pridobljenim standardom EN ISO 9001 vključujemo zahteve za sistem vodenja kakovosti, katere kot organizacija izpolnjujemo za doseganje zadovoljstva naših naročnikov.

Standard ÖNORM EN ISO 3834-2 je standard, ki deluje v kombinaciji z EN ISO 9001 in vključuje predvsem zahteve za sistem vodenja kakovosti na področju varjenja.

Certifikat SCC** presoja varnost, zdravje pri delu, varstvo okolja ter ostale elemente, ki se pojavljajo neposredno na posameznem delovnem mestu.

Za gradbene proizvode med katere spadajo tudi sestavni deli kovinskih konstrukcij je potrebno izpeljati postopek ugotavljanja skladnosti. 

Zaradi želje po doseganju visoko kakovostnih lastnosti končnega izdelka smo certificirali varilno osebje in tehnični nadzor po standardu AD 2000 Merkblatt HP0.

Certifikat postopka skupina 5.1

5 1

Boniteta odličnosti

CertifikatOdlicnostiSLO

Certifikat postopka skupina 8.1

8 1

Politika podjetja

V podjetju smo opredelili in sprejeli politiko podjetja, ki združuje politiko kakovosti, politiko varnosti in zdravja pri delu ter odnosa do okolja (VZO) kot sestavni del politike vodenja podjetja v skladu:

▪ s poslanstvom zadovoljevati potrebe odjemalcev in ohranjati njihovo zaupanje s svojo kakovostjo,
▪ z vizijo napredovanja in izboljševanja to je v praksi uveljavljati inovacije in nove tehnološke postopke ter s tem povečevati kakovost izdelkov in storitev ter večati produktivnost,
▪ s strategijo nenehnega razvoja, izboljševanja izdelkov, storitev in celovitih rešitev,
▪ z osnovnim principom, da je varnost in zdravje pri delu in odnos do okolja med najvišjimi prioritetami v podjetju,
▪ z namenom, da bo podjetje dosegalo najboljše rezultate pri izdelavi izdelkov in izvedbi storitev ob optimalni uporabi osnovnih surovin ter pomožnih materialov z minimalno možno obremenitvijo okolja.
▪ z namenom, da bo podjetje dosegalo najboljše rezultate pri izdelavi izdelkov in izvedbi storitev ob preprečevanju možnih tveganj za nastanek poškodb ali zdravstvenih težav zaposlenih.

Preberi več...

Stopite v stik z nami

Stinako d.o.o., Cesta k Tamu 62, 2000 Maribor

T: +386 2 320 55 90 | F: +386 2 320 55 91 | E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.